Bed og Arbejd og stol på Gud.
Han vil hjælpe dig med at finde én du kan tilbringe resten af dit liv sammen med.

Start tidligt med at bede for din Ægtefælle. Nogle starter med at bede for deres kommende livsledsager når de er 12 år. Andre når de er 15 år, osv.

Bed om, at din kommende livsledsager vil elske Gud af hele sit hjerte og ønske at arbejde i hans Rige. Bed om at han eller hun  lærer at fornægte sig selv, tage sit kors op  og følge ham, som Jesus befalede (“Hvis nogen vil følge mig, så skal han fornægte sig selv, tage sit kors op og følge mig!” Matthæus 16:24).

Sørg for at være med i et Kristent fællesskab, der har Helliggørelse som førsteprioritet. For Guds Ord befaler: Ligesom han, der har kaldet jer (dvs. Gud) er hellig, så SKAL også I være i HELE jeres livsførelse. Læg mærke til at der ikke står Hvis du møder én du mener Gud viser dig, så lad det forblive kun et venskab; og del din interesse i denne mulige livsledsager med dit Kristne Fællesskab og tal sammen om ægteskab, modenhed, synd, tilgivelse, sorger og glæder, sexuel afholdenhed før ægteskabet, daglig helliggørelse, børn, økonomi, osv. osv. Lad hele “lær-hinanden-at-kende”-processen være til ære for Gud.

Sørg for ikke at være alene sammen og dermed blive fristet til at kysse, kramme og have sex. For det er ikke Guds vilje. Den fysiske intimitet hører hjemme i ægteskabet. Sørg altid for at bede 2 kristne brødre eller 2 kristne søstre om at være sammen med jer, når I vil bruge tid sammen for at lære hinanden at kende. Studér hvad Guds ord siger om Ægteskabet sammen. Bed sammen. Syng sammen. Arbejd i Guds Rige sammen.

Hvis du som pige / kvinde oplever, at drengen / manden presser dig og tigger dig om at have sex med ham, så bør du straks afbryde og gå til dit kristne fællesskab og fortælle dem om det. For det er ikke Guds vilje for dig.  Og heller ikke for ham. Det viser, at han endnu ikke er klar. At han ikke har Guds Hellige Ånds frugt, der giver selvkontrol.

At finde en ledsager for livet er en fantastisk rejse.
Giv det tid.
Og forbliv tro imod din skaber og din Himmelske Far.
Giv aldrig efter for Satans fristelser og løgne. Stå ham imod og hold ham ude af dit liv.