Denne afghanske mand så Jesus i en vision og valgte at følge ham. Hans familie angreb ham så han blev nødt til at flygte med sin kone og sine 2 børn. Han har intet sted at flygte hen. Men VI, hans kristne brødre og søstre, kan hjælpe ham.

Vi kan selvfølgelig ikke kalde os Kors-gården i islamiske lande, idet Korset her er foragtet og hadet. Vi bliver nødt til at være ekstremt forsigtige, så vi ikke sætter disse menneskers liv i fare.

Vi har også mulighed for at etablere “gårde” midt inde i byerne, hvor sikkerheden er større. Vi kan købe et billigt hus med noget jord omkring, bygge sikre mure og installere sikre porte, pløje jordlodden rundt om huset, så alskens afgrøder, give familierne undervisning i dyrkning af grøntsager og frugter, installerer nogle høns og 1-2 geder, samt sørge for, at der er adgang til online undervisning, for både børn og voksne, hjemmefra. Dermed kan de overleve, samt sælge noget af overskuddet.

Gennem at etablere sådanne sikre og selvforsørgende centre rundt omkring, har kristne i muslimske lande forskellige steder, hvor de kan søge tilflugt, når de er i livsfare.

Kontakt os hvis du har lyst til at være med til at etablere sådanne steder.