En mand, der adlyder Gud, forpligter sig til at beskytte, forsørge, elske og ære èn kvinde – resten af sit liv. Dvs. at du ikke skal leve et liv fyldt med utryghed og frygt for om han vil svigte dig, “vokse fra dig” eller forlade dig.

En mand, der adlyder Gud, elsker med Guds betingelsesløse, altopofrende, efterstræbende Kærlighed. Dvs. at du ikke skal leve et liv, hvor du føler dig uelsket, ensom og taget for givet.

En mand, der adlyder Gud, har et hjerte, der brænder for det som Gud brænder for. Dvs. at du ikke skal leve alene med din ild for og længsel efter at leve for at udbrede Guds Rige.

En mand, der adlyder Gud, lyver ikke. Han hader løgn, ligeså intenst som hans Himmelske Fader hader løgn, –  og bringer mørkets gerninger frem i lyset. Dvs. at du altid vil kunne stole på din mand.

En mand, der adlyder Gud, har integritet. Han siger hvad han mener og mener hvad han siger. Dvs. at du altid vil kunne regne med din mand.

En mand, der adlyder Gud, tager ansvar for sig selv, for sin ægtefælle, sine børn, sin familie, sin kirke og sit samfund. Dvs. at du aldrig behøver frygte, at komme til at stå alene med ansvaret.

En mand, der adlyder Gud, påtager sig med glæde det lederansvar, som Gud befaler, og har Guds Visioner og Guds Drømme for fremtiden, – for sit Ægteskab, for sin familie og for sit arbejde i Guds Rige. Dvs. at du aldrig i dit Ægteskab vil føle dig som på et skib, der driver for vejr og vind. Et skib uden Kaptajn.

En mand, der adlyder Gud, har selvdisciplin. Dvs. at du aldrig behøver at leve i uro og frygt.