Det er ikke DIG det handler om!
Det er menneskers frelse det handler om!

Jesus siger: “OMVEND JER!”

Hvis du IKKE har omvendt dig; hvis du IKKE har sagt farvel til dit eget liv og nu lader Jesus leve igennem dig i stedet, så  vil MENNESKER fortsat være et barometer for hvordan du har det! Du vil “blive såret”, “blive vred”, “jamre over manglende anerkendelse”, “være opgivende og deprimeret”, “have ondt af dig selv” ……. fordi det er DIG SELV der stadig lever ….. og IKKE Jesus Kristus, der lever i dig og igennem dig! Hvis det fortsat er det gamle DIG mennesker kan se, så kan de ikke se Jesus i og igennem dig!

Testen starter i dit eget hjem. Hvem er det din ægtefælle og dine børn / bonusbørn / adoptivbørn kan se? Er det DIG de kan se – eller er det JESUS IGENNEM DIG de kan se?

Guds ord understreger, at DU dagligt skal sørge for, at DU bliver transformeret til en efterligning af Jesus selv.

“For dem Gud forud har kendt, har han også forud bestemt til at FORMES EFTER SIN SØNS (Jesu’) BILLEDE, så at Jesus er den førstefødte blandt mange brødre” (Romerne 8:29).

Når DU øser Guds Ord ind i DIG, så skyller du Helvede ud af dig!

Hvor mange timer bruger du dagligt på, at øse Guds Ord ind i dig selv?

1 time? 2 timer? 3 timer?

Står du op 1 time før alle andre eller, går du i seng 1 time efter alle andre, går du ture for dig selv – så du kan studere og ‘æde af Guds Ord”? Eller VÆLGER du hellere at blive formet af denne Verden, der er i den ondes magt, og bruge 1, 2 eller 3 timer på, at se verdens film og verdens underholdning, der effektivt holder dig væk fra Guds Ord og giver Satan adgang til dit sind og din familie?

Enten er man INDE i Guds Rige – eller også er man UDENFOR Guds rige.
Enten er man Kristen – eller også er man IKKE Kristen.
Enten er man FOR Gud – eller også er man IMOD Gud.
Enten dør man fra sig selv  – eller også VIL MAN IKKE dø fra sig selv.
Enten er man med til at SAMLE – eller også er man med til at SPLITTE.
Der findes kun 2 valgmuligheder – den BREDE VEJ der fører til fortabelse – og den SMALLE VEJ der fører til evigt liv. (Hvor snæver er ikke den port, og hvor trang er ikke den vej, der fører til livet, og der er få, som finder den! Matthæus 7:14).

I dig selv har du INGEN kræfter til at stå imod Satans angreb. Husk hvad der skete for dem, der forsøgte at efterligne Jesus og udfordre Satan, UDEN at have omvendt sig fra sig selv – og UDEN at have Jesus levende inde i sig og igennem sig (Apostlenes Gerninger 19:13-16).

Hvis DU tillader, at din gamle synde-natur fortsat holdes i live, kan Satan stadig styre og regere over dig.

MEN – så snart du lader din gamle natur – og du genopstår – i Kristus – så har Satan – og mennesker – INGEN magt over dig!